loading...
پایگاه آموزشی تفریحی کمپنا
میلاد بازدید : 1126 دوشنبه 14 اسفند 1391 نظرات (0)

طرز تهیه دسر ژلاتينی آلبالو

برای آشپزی امروز ، آموزش تهیه دسر ژلاتینی آلبالو را آماده کرده ایم امیدواریم لذت ببرید.

مواد لازم :
 آلبالو      یک کیلوگرم
 شکر      ۲۱۰ گرم
 پودر ژلاتین      سه قاشق سوپخوری
 آب      ۵۰۰ میلی‌لیتر
 خامه قنادی      ۳۰۰ گرم
وانیل     قاشق مرباخوری

طرز تهیه :
آلبالوهای هسته گرفته را پوره می‌کنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا می‌کنیم.
شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند در این مرحله آن را از روی حرارت برمی‌داریم. پوره آلبالو را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی فرم گرفته را با سایر مواد مخلوط می‌کنیم ، وانیل را افزوده و داخل قالب با گنجایش ۵/۱ لیتر می‌ریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد. دسر را از یخچال درآورده و در ظرف مناسب برمی‌‌گردانیم و تزئین می‌کنیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    دوست دارید بیشتر چه مطالبی در سایت قرار بگیره؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 4105
  • کل نظرات : 26
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 107
  • آی پی امروز : 80
  • آی پی دیروز : 260
  • بازدید امروز : 1,086
  • باردید دیروز : 1,523
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 8
  • بازدید هفته : 1,086
  • بازدید ماه : 10,707
  • بازدید سال : 97,217
  • بازدید کلی : 20,085,744