loading...
پایگاه آموزشی تفریحی کمپنا
milad بازدید : 350 چهارشنبه 23 بهمن 1392 نظرات (0)

پودینگ انار

 

پودینگ انار

مواد لازم پودینگ انار:

  • شیر                   نیم لیتر
  • شکر                 ۴۰ گرم
  • نشاسته            ۴۰ گرم
  • تخم مرغ             ۱ عدد
  • نمک و وانیل         به مقدار دلخواه

طرز تهیه پودینگ انار:

نشاسته را با کمی شیر سرد حل کنید. بقیه شیر را با شکر و نمک مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. نشاسته حل شده را به این مخلوط اضافه کنید تا یک جوش بزند. زرده را با وانیل مخلوط و به شیر و نشاسته اضافه کنید. سفیده را با همزن بزنید تا سفت شود، بعد به مایع روی حرارت اضافه و مرتب به هم بزنید تا صاف و یک دست شود.

بعد این مخلوط را از روی حرارت بردارید. از قبل، قالب مورد نظرتان را باید با آب سرد خیس کنید. سپس از مواد داخل قالب بریزید و انار دانه شده را درون مخلوط بریزید.

نکته: برای اینکه انارها فقط به ته قالب نرود، مقداری از آن را نگه دارید. مخلوط را داخل یخچال بگذارید تا کمی خنک شود. بعد از گذشت چند دقیقه از خنک شدن آن، انارهای مابقی را روی مخلوط بریزید تا روی پودینگ هم انار باقی بماند.

پودینگ بعد از سرد شدن کامل، آماده سرو کردن است.

 

 

منبع: سلام بانو/کمپنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    دوست دارید بیشتر چه مطالبی در سایت قرار بگیره؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 4105
  • کل نظرات : 26
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 107
  • آی پی امروز : 271
  • آی پی دیروز : 306
  • بازدید امروز : 563
  • باردید دیروز : 703
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 2,824
  • بازدید ماه : 18,592
  • بازدید سال : 105,102
  • بازدید کلی : 20,093,629