loading...
پایگاه آموزشی تفریحی کمپنا
milad بازدید : 494 پنجشنبه 30 آبان 1392 نظرات (0)

آموزش پختن پیتزا باگت

آموزش پختن پیتزا باگت

آموزش تهیه پیتزا باگت:

موادلازم:

پنیر موزارلا= ۱/۲ فنجان خرد شده
سس مارینارا =۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
باگت= ۱عدد
پونه کوهی و نمک وچاشنی لیمو و فلفل= به میزان دلخواه
پپرونی یا ژامبون یا تکه های مرغ باقی مانده از غذای قبل یا سبزیجات پخته شده =نصف فنجان
نکته:سس مارینارا یک سس ایتالیایی که متشکل از گوجه فرنگی ،سیر،پیازوسبزی معطر می باشد.

طرز تهیه:

باگت را از عمودی به ۲ قسمت تقسیم میکنیم(از نان فرانسوی نیز میشود استفاده کرد).روی هر تکه ۱یا ۲قاشق سس پخش می کنیم.نیمی از پنیر،پونه،گوشت یا سبزی مورد استفاده به دلخواه و بقیه پنیر را روی باگت می چینیم و با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر می گذاریم.

 

منبع :فان بهار فا

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    دوست دارید بیشتر چه مطالبی در سایت قرار بگیره؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 4105
  • کل نظرات : 26
  • افراد آنلاین : 32
  • تعداد اعضا : 107
  • آی پی امروز : 221
  • آی پی دیروز : 173
  • بازدید امروز : 408
  • باردید دیروز : 505
  • گوگل امروز : 12
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 5,331
  • بازدید ماه : 21,231
  • بازدید سال : 127,646
  • بازدید کلی : 20,116,173