loading...
پایگاه آموزشی تفریحی کمپنا
milad بازدید : 656 سه شنبه 11 تیر 1392 نظرات (0)

طرز تهیه ی كيك گردويی با ارده و شيره انگور

 


 

نحوه پخت کیک با شیره, پخت انواع کیک


مواد اولیه :

 تخم‌ مرغ  سه عدد
 كره  دو قاشق سوپخوري
 روغن و ارده  از هر کدام نصف پيمانه
 بيكينگ‌ پودر  يك قاشق چايخوري
 شيره انگور و گردو خرد شده  از هر کدام يك پيمانه
وانيل 1/4 قاشق چايخوري
آرد دو پيمانه


طرز تهيه:
اصولا كيك گردويي از آن دست شيريني‌هاي مقوي مي‌باشد كه وقتي ميل كنيد، انرژي‌تان چند برابر مي‌شود و ممكن است زورتان آنقدر زياد شود كه با مشت به ديوار بكوبيد، حالا حساب كنيد كه كيك گردويي را با ارده و شيره انگور ميل كنيد. انرژي‌تان مي‌شود صد برابر، ديگر كسي جلودارتان نيست، بگذريم.
ابتدا تخم‌مرغ‌ها را خوب هم مي‌زنيم تا حجيم شوند. سپس روغن و كره نرم‌شده در محيط را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم. بعد شيره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه مي‌دهيم. نيمي از گردو و وانيل را ريخته و در انتها آرد و بيكينگ‌پودر را الك كرده و با مواد كاملا مخلوط مي‌كنيم و در قالب چرب‌شده ريخته و روي آن نيمي ديگر از گردوها را مي‌ريزيم و در فر از قبل گرم‌شده با دماي 170 درجه سانتي‌گراد به مدت 40 الي 45 دقيقه قرار مي‌دهيم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    دوست دارید بیشتر چه مطالبی در سایت قرار بگیره؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 4105
  • کل نظرات : 26
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 107
  • آی پی امروز : 271
  • آی پی دیروز : 306
  • بازدید امروز : 538
  • باردید دیروز : 703
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 2,799
  • بازدید ماه : 18,567
  • بازدید سال : 105,077
  • بازدید کلی : 20,093,604