loading...
پایگاه آموزشی تفریحی کمپنا
میلاد بازدید : 1196 شنبه 21 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

طرز تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی

املت بادمجان, املت و بادمجان, آشپزی


مواد اولیه :

*بادمجان متوسط ۲ عدد

گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد

*  تخم مرغ ۴ عدد

*  سیر ۲ حبه

*آرد ۱ قاشق غذاخوری

*جعفری خرد شده مقداری

*نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

بادمجان ها را پوست بکنید و ۲۰ دقیقه داخل آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس بشویید و خشک کنید و به صورت حلقه ای برش بزنید.

داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، بادمجان های حلقه شده را در روغن بریزید و سرخ کنید ، گوجه فرنگی را پوست بکنید و رنده کنید سپس گوجه فرنگی ، سیر رنده شده و مقداری جعفری خرد شده را به بادمجان های سرخ شده اضافه و مخلوط کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب غذا کشیده شود.

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ کف کند سپس به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ ببندد سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود و بهمراه نان سرو کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    دوست دارید بیشتر چه مطالبی در سایت قرار بگیره؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 4105
  • کل نظرات : 26
  • افراد آنلاین : 62
  • تعداد اعضا : 107
  • آی پی امروز : 325
  • آی پی دیروز : 173
  • بازدید امروز : 567
  • باردید دیروز : 505
  • گوگل امروز : 13
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 5,490
  • بازدید ماه : 21,390
  • بازدید سال : 127,805
  • بازدید کلی : 20,116,332