طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی با کمپوت توت فرنگی
مواد لازم برای ۶ نفر:
توتفرنگی قطعه شده: سه پیمانه
شیر کم چرب: یک پیمانه
اسانس توتفرنگی: (اختیاری) نصف قاشق چایخوری
کمی نمک
شکر: نصف پیمانه
ژلاتین بدون طعم: سه قاشق چایخوری
شیر: یک چهارم پیمانه
خامه: یک چهارم پیمانه
کمپوت توتفرنگی: یک پیمانه، ساقه انتهایی آن جدا شود.
آب پرتقال تازه: یک چهارم پیمانه
شکر: ۲ قاشق چایخوری
برای تهیه پاناکوتا:
توتفرنگی، شیر، اسانس توتفرنگی، نمک و شکر را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید و مخلوط را از درون یک صافی رد کنید.
• درون کاسه کوکی شیر ریخته و ژلاتین را به آن اضافه کرده و یک دقیقه صبر کنید تا نرم شود.درون یک قابلمه کوچک، خامه را ریخته و جوش آورید.
• سپس آن را از روی حرارت برداشته و مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کرده و تا حدی که خوب حل شود هم بزنید.
• مخلوط خامه – ژلاتین را درون پوره توتفرنگی ریخته و هم بزنید. سپس مخلوط را درون ۶ قالب بریزیزید روی آنها را بپوشانید و آنها را درون یخچال حدود ۲۴ ساعت قرار دهید.
• برای خارج کردن دسرها از قالب، آنها را به مدت ۳- ۲ ثانیه درون کاسهای حاوی آب داغ فرو برده سپس درون ظرفهای مورد نظر برگردانده و قالبها را از آنها جدا کنید و ۲۰ دقیقه آنها را در دمای اتاق قرار داده تا کمی نرم شوند.
•برای تهیه کمپوت: تا زمانی که دمای پاناکوتاها به دمای اتاق برسند(۲۰ دقیقه)، هر کدام از توتفرنگیها را از طول به دو نیم تقسیم کنید و آب پرتقال و شکر را درون کاسهای، خوب هم بزنید تا شکر آن حل شود.
• توتفرنگیها را درون مخلوط شکر و آب پرتقال ریخته و خوب آنها را آغشته کنید.
• پاناکوتاها را با کمپوت میل کنید