loading...
پایگاه آموزشی تفریحی کمپنا
milad بازدید : 559 یکشنبه 23 تیر 1392 نظرات (0)

برنج و مرغ را به سبک اسپانیایی درست کنید

 

برنج و مرغ اسپانیایی , پخت غذاهای اسپانیایی


مواد لازم برای ۴ نفر :

 روغن زیتون  ۳ قاشق مرباخوری
 ران مرغ بدون پوست و استخوان  ۴۰۰ گرم
 فلفل دلمه ای قرمز خرد شده  یک عدد
 فلفل دلمه ای سبز خرد شده  یک عدد
 سیر له شده  ۴ حبه
آویشن خشک یک قاشق مرباخوری
برنج خشک ۳ چهارم پیمانه
زعفران کمی
آب مرغ یک و سه چهارم پیمانه
نمک و فلفل به میزان کافی
گوجه فرنگی رنده شده ۲۲۴ گرم
زیتون سیاه و سبز بدون دانه هر کدام ۱۰ عدد

 

طرز تهیه برنج و مرغ را به سبک اسپانیایی :
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
ران مرغ را به تکه های کوچک در بیاورید.
در ۲ قاشق مرباخوری روغن، تکه های مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی شود و روی بشقاب قرار دهید.
بقیه روغن را به ماهی تابه اضافه کنید، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی ها کمی نرم شود. تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید. سپس آب مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، نمک و فلفل و برنج که از قبل خیس کرده اید و زعفران را اضافه و هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. مواد را در ظرف مناسب منتقل کنید و با کاغذ فویل روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا این که کاملا بپزد.

ارزش غذایی هر یک و نیم پیمانه :
کالری : ۳۶۴
کربوهیدرات : ۴۱ گرم
کلسترول : ۷۰ میلی گرم
پروتئین : ۲۲ گرم
چربی : ۱۲ گرم
فیبر : ۴ گرم

منبع : **********************khorasannews.com

۴۰۰ گرم

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    دوست دارید بیشتر چه مطالبی در سایت قرار بگیره؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 4105
  • کل نظرات : 26
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 107
  • آی پی امروز : 10
  • آی پی دیروز : 260
  • بازدید امروز : 141
  • باردید دیروز : 1,523
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 8
  • بازدید هفته : 141
  • بازدید ماه : 9,762
  • بازدید سال : 96,272
  • بازدید کلی : 20,084,799