loading...
پایگاه آموزشی تفریحی کمپنا
میلاد بازدید : 362 شنبه 05 مهر 1393 نظرات (0)

 ته چین دو لایه

 

طرز تهیه ته چین, ته چین دولایه

 

 

مواد لازم (برای ۵ نفر) : 

 سینه مرغ  ۴۰۰ گرم
برنج   نیم کیلو
 زعفران ۱ قاشق چایخوری 
تخم مرغ   ۶ عدد
بادمجان ۳۰۰ گرم
روغن ۱۵۰ گرم
ماست ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل  به میزان دلخواه
گردو  به میزان دلخواه
زرشک  به میزان دلخواه

 

طرز تهیه :

ابتدا سینه مرغ را با کمی روغن تفت داده و بعد آن را با مواد دلخواه مثل پیاز، برگ بو، سیر و... آبپز می‌کنیم.

بادمجان‌ها را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ می‌کنیم.

 

در ظرفی مناسب تخم مرغ‌ها و ماست را با زعفران آبکرده خوب می‌زنیم و برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبکشی می‌رسانیم و آبکش می‌کنیم.

برنج را داخل تخم مرغ می‌ریزیم و کاملا زیرورو می‌کنیم تا یکدست شود.

 

در ظرفی نچسب یک لایه برنج می‌ریزیم و با کفگیر فشار داده و صاف می‌کنیم و یک لایه از مرغ تکه شده یا ریش شده را قرار می‌دهیم و مقداری زرشک و مغز گردو می‌ریزیم و دوباره برنج ریخته و این بار بادمجان‌ها را اضافه می‌کنیم.

 

به همین ترتیب ادامه می‌دهیم و در انتها مواد را با کفگیر بخوبی فشرده کرده و درون فر با دمای ۱۸۰درجه طبخ می‌کنیم.

 

نکات :

1 - اگر دوست دارید غذا را روی گاز بپزید حتما از فویل استفاده کنید و غذا را پشت و رو کنید تا کاملا بپزد.

2 - بهتر است بین لایه‌ها کمی هم پنیر پیتزا بزنید تا انسجام موادتان بیشتر شود.

3 - یادتان باشد بین لایه‌هایی که بادمجان دارد کشمش و گردو نریزید.

 

منبع : food.sooran.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    دوست دارید بیشتر چه مطالبی در سایت قرار بگیره؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 4105
  • کل نظرات : 26
  • افراد آنلاین : 66
  • تعداد اعضا : 107
  • آی پی امروز : 301
  • آی پی دیروز : 173
  • بازدید امروز : 529
  • باردید دیروز : 505
  • گوگل امروز : 13
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 5,452
  • بازدید ماه : 21,352
  • بازدید سال : 127,767
  • بازدید کلی : 20,116,294